Hurja huhu Sisarvaimot -perheestä – onko perheessä salainen viides vaimo?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Sisaraimot-televisiosarja seuraa Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheeseen kuuluu yhteensä 18 lasta. Kody Brownin on kerrottu haaveilleen viidennestä vaimosta jo pitkään. Moni fani yllättyi, kun yhtäkkiä perheestä ilmestyvälle Wikipedia-sivustolle ilmestyi viidennen vaimon nimi: Lisa Marie Brown.

Mysteerinaisen syntymäajaksi merkittiin 15. syyskuuta 1990. Hänen väitettiin menneen Kodyn kanssa naimisiin viime vuoden helmikuussa. Tiedot poistettiin sivustolta myöhemmin, mutta fanit aloittivat selvittää sen todenperäisyyttä. Tosi-tv -perheessä on keskusteltu viidennestä vaimosta, mutta sisarvaimot ovat tyrmänneet ajatuksen. Kody on puolestaan ajatellut, että nuori ja kaunis vaimo olisi pelastus koko perheelle.

Aiemmin on kerrottu, että Kody Brown on ehdottanut viidenneksi vaimoksi Robynin sisarentyttöä Mindy Jessopia. Hän on työskennellyt perheessä lastenhoitajana, joten huomattavasti vanhemmat vaimot ovat olleet järkyttyneitä ehdotuksesta. Viidennen vaimon nimi on ollut eri lähteiden mukaan Leah, Lisa tai Leigh Marie Brown, eikä hänen olemassaolosta ei ole tarkempaa tietoa. Perhe on moniavioisuutta kannattavia mormonifundamentalisteja.

Lähteet: Soapdirt, Your Tango ja IMBD

Kody Got Married on 2/20/19???? from TLCsisterwives