Khloe Kardashian häikäisee – kurvikas vartalo korostuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on kiireinen bisnesnainen ja perheenäiti, joka on koronakaranteeninkin aikana onnistunut pitämään vielä treeniaikataulustaankin kiinni. Nyt 36-vuotias realitytähti julkaisi itsestään näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee kurvikasta vartaloaan.

Khloe Kardashian on muidenkin sisarusten tavoin hyvin kuuluisa hänen tiimalasivartalostaan ja pyöreästä takapuolestaan. Kardashian on luonut oman Good American -nimisen yrityksen, joka myi erityisesti farkkuja ja muodikkaita äitiysvaatteita. Viime aikoina yritys on kuitenkin laajentanut myös oloasujen ja urheiluvaatteiden puolelle.

Tuoreimmassa kuvassaan Khloe Kardashian toimii omalle vaatemerkilleen mallina esitellessään uusia leggingsejä. Tiukat leggingsit ovat kiiltävää materiaalia, ja housujen näyttävyyttä lisää vielä se, että haaroihin on suunniteltu seksikäs nyöritysyksityiskohta.