Madonna yhteiskuvassa nuoren rakkaansa kanssa: ”Rakasta sitä mitä teet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningatar Madonna muutti taannoin tyyliään äänestyspäivän kunniaksi ja esitteli seuraajilleen pinkit hiuksensa samalla kun hän pyysi amerikkalaisia fanejaan äänestämään Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Nyt artisti nähdään näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee uutta tyyliään.

Madonna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa tähti poseerasi näyttävissä asuissa sekä yksin että poikaystävänsä kanssa. Yhdessä kuvassa 62-vuotias Madonna on hänen 26-vuotiaan poikaystävänsä Ahlamalik Williamsin suukoteltavana metalliaitaa vasten.

– Rakasta sitä mitä teet ja tee sitä mitä rakastat, Madonna kommentoi kuvatekstissään.

Pariskunta tapasi vuonna 2015 kun parikymppinen Ahlamalik Williams toimi Madonnan taustatanssijana hänen kiertueellaan. Williams ja Madonna rakastuivat ja alkoivat seurustelemaan, ja nyt heidän suhteensa onkin kestänyt jo yli viisi vuotta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Love what you do and do what you love 💕 .

Henkilön Madonna (@madonna) jakama julkaisu