Hilary Duff odottaa kolmatta lastaan – ilmoitti raskauden hauskalla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzie McGuire -sarjasta tuttu tähti Hilary Duff on pitänyt hieman taukoa julkisuuden valokeilasta ja keskittynyt viime aikoina omaan perheeseensä. Nyt nainen paljasti odottavansa kolmatta lastaan, joka on hänen ja Matthew Koman toinen yhteinen lapsi.

Hilary Duff meni hänen miehensä musiikkituottaja Matthew Koman kanssa vuosi sitten juuri ennen joulua naimisiin. Pariskunnalla on juuri kaksivuotissyntymäpäiviään viettänyt tytär Banks Violet Blair, jonka lisäksi Hilary Duffilla on myös edellisestä liitostaan Mike Comrien kanssa kahdeksanvuotias poika Luca Cruz.

Hilary Duff paljasti viikonlopun aikana olevansa raskaana hauskalla bomerang-videolla, jossa aviomies seisoo naisen takana. 33-vuotias Hilary Duff esittelee vatsakumpuaan toisella kädellään samalla kun Matthew Koma silittelee vatsaa. ”Me kasvamme! Tai lähinnä minä”, Duff kommentoi julkaisuaan. Uutisesta erityisen innoissaan tuntuu olevan naisen ystävä näyttelijä Mandy Moore, joka odottaa tällä hetkellä esikoistaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

We are growing!!! Mostly me …

Henkilön Hilary Duff (@hilaryduff) jakama julkaisu