Jättipeppua vaikea uskoa todeksi – Kim Kardashianin haastaja esitteli pakaroitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Kuluvana vuonna heidät on haastanut 21-vuotias Karen Havary, josta on muodostunut viime aikoina somen suosikkikurvitar.

Kuin takeeksi tästä Karen on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa kuvissa, joiden perusteella voidaan helposti todeta, etteivät hänen pakaransa mitä todennäköisimmin ole täysin luomua. Tuskin muutkaan kurvit. Havary nimittäin nähdään esittelemässä näyttävää takamustaan yli 400 000 seuraajalleen.

Halloweenin asuvalintana kurvittarelle oli mitä ilmeisimmin Kleopatra, josta hän julkaisi videon verkossa. Kuvat löytyvät linkkien takaa tästä ja tästä.