Pukeudu kuin Hailey Bieber – näitä asuja käyttää yhden viikon aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat olleet kaksi vuotta naimisissa. Hailey on ollut seurattu malli jo aiemmin, mutta avioliittonsa myötä naisesta on tullut kadulla median huomion keskipiste ollessaan kuuluisan poptähden puoliso.

Julkkisnaisten asukuvat ja kadulla paparazzien ottamat kuvat toimivat suurena inspiraationa monille omaa tyyliään etsiville. Nyt Hailey Bieber esittelee Vogue-lehden julkaisemalla videolla kaikki asukokonaisuudet, joita hän käyttää yhden viikon aikana.

Paparazzien napatessa jatkuvasti kuvia, naisten tulee varioida tyyliään ja esitellä oman vaatekaappinsa sisältöä monipuolisella ja kiinnostavalla tavalla päivittäin. Hailey Bieber luottaa suuriin takkeihin ja jakkuihin, jotka hän yleensä yhdistää yksinkertaisen paidan tai topin ja kultaisen kaulakorun kanssa.