Popkaunotar Tuuli avautui neitsyydestään: ”Tässä vielä mun tissit ”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptaivaalle jo lapsuudessaan noussut Tuuli tekee omaa musiikkia, ylläpitää omaa YouTube-kanavaansa ja kertoo kuulumisistaan Instagramissa. Viime keväänä Tuuli yllätti monet hänen seuraajansa kertomalla olevansa yhä neitsyt.

Nyt Tuuli on julkaissut itsestään povekkaan kuvan, jonka yhteydessä hän avautuu toden teolla neitsyydestään ja siitä että asiasta kertominen on nostattanut niin paljon puhetta.

– Avauduin keväällä mun neitsyydestä ja jostakin syystä joidenkin tahojen on ollu hyvin vaikeeta ymmärtää että myös neitsyet voi ihan samalla tavalla ilmaista itseään somessa kun kaikki muutkin. Lehtiartikkeleissa on toistunu useaan otteeseen lausahduksia ”paljastava materiaali on hämmentävää, koska tuuli kertoo olevansa neitsyt” tai ”tuuli on neitsyt, mutta näistä kuvista voisi päätellä toisin”, Tuuli kirjoittaa.

– Tiedostan, että on olemassa tiettyjä stereotypioita ja oletuksia, joihin ihmiset hyppää joskus vähinkin perustein, mutta nimenomaan JUST SIKS tein videon mun neitsyydestä. halusin rikkoa sitä yleistä stereotypiaa siitä, millainen neitsyt on. mun neitsyys ei liity mitenkään siihen, minkä väriset hiukset mulla on, kuinka itsevarma oon, millasiin vaatteisiin pukeudun tai miten ilmaisen itseäni somessa.

Poptähteä ihmetyttää erityisesti se, että hänen näyttäviä poseerauksiaan on verrattu siihen miten paljon laulajatar on harrastanut seksiä.

– Ja tässä vielä mun tissit koska mä voin, Tuuli lopettaa viestinsä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

avauduin keväällä mun neitsyydestä ja jostakin syystä joidenkin tahojen on ollu hyvin vaikeeta ymmärtää että myös neitsyet voi ihan samalla tavalla ilmaista itseään somessa kun kaikki muutkin. *seiska ja comolehti shook* 😀 lehtiartikkeleissa on toistunu useaan otteeseen lausahduksia "paljastava materiaali on hämmentävää, koska tuuli kertoo olevansa neitsyt" tai "tuuli on neitsyt, mutta näistä kuvista voisi päätellä toisin". miten neitsyys ja ig kuvat liittyy mitenkään toisiinsa??? ei kirjaimellisesti yhtään mitenkään 😂 tiedostan, että on olemassa tiettyjä stereotypioita ja oletuksia, joihin ihmiset hyppää joskus vähinkin perustein, mutta nimenomaan JUST SIKS tein videon mun neitsyydestä. halusin rikkoa sitä yleistä stereotypiaa siitä, millainen neitsyt on. mun neitsyys ei liity mitenkään siihen, minkä väriset hiukset mulla on, kuinka itsevarma oon, millasiin vaatteisiin pukeudun tai miten ilmaisen itseäni somessa. eikä paljaan ihon määrä mitä näyttää somessa liity mitenkään sun harrastaman seksin määrään. PERIOD. 🤚🏼 ja tässä vielä mun tissit koska mä voin 😌💙

Henkilön ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) jakama julkaisu

Syyskuussa Tuuli julkaisi itsestään kaksi kasvokuvaa, joissa hän esiintyi ilman meikkiä. Tähti halusi avautua seuraajilleen iho-ongelmistaan, joista hän on kärsinyt jo vuosien ajan. Naisen mukaan kuvan julkaiseminen oli hyvin pelottavaa, koska iho on ollut aina yksi tähden suurimmista epävarmuuksista.

– Oon nähny itteni rumana sillon kun oon ilman meikkiä enkä oo nuorempana halunnu lähtee edes lähikauppaan ilman ehostusta. Oon nukkunu meikit päällä kavereiden luona, koska en oo aamusin halunnu näyttää mun epäpuhdasta, omasta mielestäni ällöttävää ja kauheeta ihoa kenellekään, Tuuli kertoi haluttuaan näyttää itsestään seuraajilleen aidon puolensa.