Karhut ovat mestareita autoon tunkeutumisessa – jälleen yksi huvittava tapaus videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu todeta, että karhut ovat jo mestareita avaamaan autojen ovia, takaluukkuja ja penkomaan roskakoreja etsiessään ruokaa. Nyt videolle on tallentunut jälleen yksi hyvittava tilanne, jossa karhu löytyi auton sisältä.

Työmatkalla ollut mies oli lähtöpäivänään ollut kävelemässä autolleen kun hän oli huomannut auton takaoven olevan auki. Kun mies oli kävellyt lähemmäksi, karhu oli hypännyt autosta pois. Mies oli säikähtänyt ja juossut takaisin sisälle kertomaan muille tapahtuneesta. Sen jälkeen hän oli alkanut kuvaamaan tapahtumia puhelimellaan.

YouTube-videolla nähdään miten miehet yrittävät säikäyttää karhua, että se poistuisi auton läheltä ja jatkaisi matkaansa. Karhu tulee ulos autosta, mutta vain avatakseen etuoven ja mennäkseen seuraavaksi siitä auton sisälle. Miehet yllättyvät siitä miten taitavasti karhu osaa avata oven. Nopeat ja varmat liikkeet osoittavat, että tämä ei ole suinkaan tämän karhun ensimmäinen kerta kun se on tutkinut autoja läpikotaisin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.