Räppäri Offset tarjoili ilmaista ruokaa kotikaupunkinsa äänestäjille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-yhtye Migosin riveistä kuuluisuuteen noussut räppäri Offset on päättänyt pitää huolen siitä, ettei hänen kotikaupunkinsa Atlantan asukkaiden tarvinnut äänestää presidentinvaaleissa tyhjin vatsoin. Hän oli munana tarjoilemassa ja jakamassa ilmaista ruokaa äänestyspaikoille jonottaneille.

Offset lyöyttäytyi TMZ-sivuston mukaan yhteen The Lincoln Project -järjestön ja AXSD Median kanssa tarjotakseen ruokaa kolmen äänestyspaikan ulkopuolella. Hänet nähtiin jakamassa philly cheese steak -tyylisiä leipiä Big Dave’s ja Slutty Vegan -ravintoloiden ruoka-autoista.

Offset on ollut otsikoissa viime aikoina myös toisenlaisissa merkeissä. Räppäri erosi aikaisemmin tänä vuonna vaimonsa Cardi B:n kanssa. Hiljattain Cardi B kuitenkin pyysi oikeutta perumaan avioeropaperit, sillä pariskunta on sittemmin palannut takaisin yhteen.