Näin Rihanna pitää itsestään huolta – hyvinvointivinkit tiivistettynä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu poptähti Rihanna on alkanut havittelemaan itselleen miljardööristatusta kauneus- ja alusvaatealalle astuttuaan, minkä vuoksi hän jätti myös musiikin tekemisen hetkellisesti tauolle. Nyt on kuitenkin huhuttu, että Rihanna on palannut myös musiikkinsa pariin ja alkanut työstämään yhdeksättä albumiaan.

Rihanna on aina pitänyt hyvää huolta omasta terveydestään hyvin monipuolisin keinoin jaksaakseen kiireisen arjen pyörittämisen ja monet eri työroolinsa. Nyt Women’s Health -sivusto kokosi yhteen 32-vuotiaan Rihannan antamat hyvinvointiin liittyvät vinkit, joita hän itse noudattaa.

1. Kuntoile monipuolisestiPalkkaa henkilökohtainen ohjaaja jos mahdollista ja tee monipuolisesti erilaisia treenejä. Kuntoile silloin kun sinulle sopii. Sinun ei ole pakko treenata aamuviideltä vaikka naapurisi niin tekisikin.

2. Syö terveellisestiÄlä koskaan unohda aamiaista. Kokoa aina tasapainoinen ateria söit sitten ulkona tai kotona. Käytä paljon mausteita ja kohota omaa mielialaasi loihtimalla toisinaan esimerkiksi lapsuudesta tuttuja ruokia.

3. Herkkujen napostelu on toisinaan sallittuaÄlä kiellä itseltäsi kaikkia herkkuja vaan varaudu toisinaan ostamaan kaappiin suosikkisipsejäsi ja rakastamiasi keksejä, joilla voit välillä herkutella kun aika on oikea.