Rebel Wilson uimapuvussa siskonsa kanssa – nautiskeli Meksikon lämmöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden ja alkanut seurustelemaan häntä 11 vuotta nuoremman komistuksen kanssa. 40-vuotias Rebel Wilson on rakastunut 29-vuotiaaseen Jacob Buschiin, jonka kanssa tähti on lomaillut viime viikkoina Meksikossa Cabo San Lucasissa.

Rakastavaisten Meksikon lomaan kuului paljon treenaamista, auringon palvomista, meressä ja uima-altaassa pulikoimista sekä tietenkin toistensa seurasta nauttimista. Nainen julkaisi lomaltaan paljon upeita yhteiskuvia poikaystävän kanssa. Nyt hän päätti kuitenkin poseerata kuvassa siskonsa Annachin kanssa.

Rebel Wilson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on poseeraa siskonsa Annachi Wilsonin kanssa upealla hiekkarannalla. Kuvassa siskoksilla on yllään täysin samanlaiset vihreät uimapuvut, jotka esittelevät samalla loistavasti Rebel Wilsonin yli 20 kilon pudotusta.