Ruotsalaiskurvittarella muhkea takapuoli – vaikea saada farkkujen sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen mallikaunotar Natasha Crown on noussut julkkikseksi takapuoltaan kasvattamalla. Nainen syö kaloripitoisia ruokia, jotta saisi pakaroihinsa mahdollisimman runsaasti täytettä läskistä. Hän on turvautunut myös takamuksen kohottamiseen plastiikkakirurgian avulla.

Natasha Crown joutuu käyttämään yleensä venyviä trikooasuja, koska hänen jättikokoiset pakaransa eivät mahdu tavallisiin housuihin. Hän on näyttänyt esimerkkiä pepun tunkemisesta farkkujen sisään Instagramiin julkaistulla videolla. Tehtävä on mahdoton.

Natasha Crown nousi ensimmäisen kerran otsikoihin, kun nainen kertoi syövänsä kuusi kiloa Nutellaa kuukaudessa. Hänellä on runsaasti faneja myös maksullisella sivustolla. Nainen on pannut sivustonsa syysalennukseen ja ihmiset pääsevät nyt katselemaan aikuisviihdetason sisältöä halvemmalla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I need some help 😂😂😂Link in bio

Henkilön Natasha Crown (@natasha_crown_official1) jakama julkaisu