Dwayne ”The Rock” Johnsonin kodin portti ei toiminut sähkökatkon vuoksi – repi sen irti käsivoimin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnsonin lihakset eivät ole vain valkokangasta varten. Mies pääsi taannoin käyttämään muskeleitaan sähkökatkoksen aiheuttaman tilanteen vuoksi.

Dwayne Johnson kertoo kotiaan ympäröivän aidan portin menneen epäkuntoon sähkökatkoksen vuoksi. Mikään ei tuntunut auttavan, ja korjaajien saapuminen paikalle olisi kestänyt 45 minuuttia. Koska Johnsonilla oli kiire kuvauspaikalle, päätti hän irrottaa lopulta portin käsivoimin.

– Työnsin, vedin ja revin portin irti täysin itsekseni. Revin sen kokonaan irti tiilimuurista, irrotin teräksisen hydrauliikan ja heitin sen nurmikolle. Turvatiimini tapasi tuntia myöhemmin porttiteknikon ja hitsaajat, jotka olivat kuulemma samaan aikaan ihmeissään ja peloissaan siitä kuinka olin repinyt portin irti, Dwayne Johnson kuvaili Instagramissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Not my finest hour 🤦🏽‍♂️, but a man’s gotta go to work. We experienced a power outage due to severe storms, causing my front gate not to open. I tried to override the hydraulic system to open the gates, which usually works when power goes out – but this time it wouldn’t. Made some calls to see how fast I can get the gate tech on site, but I didn’t have 45min to wait. By this time, I know I have hundreds of production crew members waiting for me to come to work so we can start our day. So I did what I had to do. I pushed, pulled and ripped the gate completely off myself. Tore it out of the brick wall, severed the steel hydraulics and threw it on the grass. My security team was able to meet the gate technician and welders about an hour later — and they were apparently, “in disbelief and equally scared” 🤣 Not my finest hour, but I had to go to work. And I think I’m 💯 ready to be #blackadam 😄💪🏾 #ripgates

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu