Hurja läheltä piti -tilanne videolle – vene ajoi aivan kalastajan pään vierestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sukeltajat pääsevät kokemaan veden alla varmasti hyvin hurjia ja pelottaviakin tilanteita kohdatessaan esimerkiksi suuria petokaloja meressä. Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin hieman toisenlainen läheltä piti -tilanne, jossa oli mukana vene.

Australiassa Rockinghamin alueella sukeltanut mies sai kokea todellisen vaaratilanteen, jossa häneltä olisi pahimmassa tapauksessa voinut lähteä henki. Videolla nähdään miten Perthissä kalastuspuuhissa ollut sukeltaja oli nousemassa meren pinnalle kun moottorivene ajoi suoraan hänen päänsä vierestä ohi.

Vene lipui kovaa vauhtia aiva miehen pään vierestä, mikä sai kalastajan sykkeen nousemaan varmasti kurkkuun saakka. Mikäli vene olisi ajanut yhtään lähempää mies olisi luultavasti menehtynyt saamiinsa vammoihin.