Kendall ja Kylie Jenner kuukauden puhumatta toisilleen – raju riita aiheutti mykkäkoulun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjassa nähtiin aiemmin fyysinen kissatappelu kun siskokset Kim Kardashian ja Kourtney Kardashian tönivät, potkivat ja raapivat toisiaan. Taannoin sarjassa nähtiin myös toinen iso riita, jossa huono ilta kärjistyi Kendallin ja Kylien väliseksi tappeluksi.

Kendallin ja Kylien riita puhkesi kun Kendall pyysi kyytiä kotiin, mutta Kylie ei suostunut viemään siskoaan, koska se tarkoittaisi kiertoreittiä hänelle. Tämän jälkeen tilanne muuttui fyysiseksi, kun Kendallin mukaan Kylie huitaisi häntä, minkä jälkeen Kendall löi siskoaan takaisin. Tämän jälkeen Kylie oli ottanut korkokengän jalastaan ja painanut sitä vasten Kendallin kaulaa.

Siskokset olivat tapahtuneen jälkeen hyvin poissa tolaltaan ja kummallakin oli illasta ja riidan kulusta eri näkemys. Tämä aiheutti sen, että naiset eivät saanut viikkoihin sovintoa tehtyä. Kendall ja Kylie olivat yli kuukauden puhumatta toisilleen, koska kumpikaan ei halunnut pyytää omaa osuuttaan anteeksi. Lopulta naiset saivat kuitenkin riidan sovittua ja ovat tällä hetkellä jälleen hyvissä väleissä keskenään.