Karlie Kloss on raskaana – odottaa Joshua Kushnerin kanssa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina julkkisten raskausuutisia on satanut sisään ovista ja ikkunoista, mikä saattaakin olla koronaviruksen aiheuttaman pysähtyneisyyden ja sosiaalisen eristäytymisen aikaansaannosta. Nyt huippumalli Karlie Klossin kerrotaan odottavan ensimmäistä lastaan.

Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina ja Project Runway -ohjelman juontajana tunnettu Karlie Kloss odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Joshua Kushnerin kanssa. Pariskunta on ollut kaksi vuotta naimisissa ja juhlikin juuri toista hääpäiväänsä 18. lokakuuta.

People-sivuston mukaan Karlie Kloss on onnensa kukkuloilla saadessaan odottaa perheenlisäystä. 28-vuotias Karlie Kloss ja 35-vuotias Joshua Kushner eivät vielä itse ole julkaisseet ilouutista omilla sosiaalisen median kanavillaan.