Realitytähti löysi uuden rakkauden – tapailee rikasta liikemiestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä realityjulkkis Teresa Giudice erosi lastensa isästä ja aviomiehestään Joe Giudicesta sen jälkeen, kun mies karkoitettiin Yhdysvalloista kotimaahansa Italiaan. Nyt nainen on löytänyt uuden rakkauden.

Teresa Giudice tapailee liikemies Luis “Louie” Ruelasia, joka on kahden lapsen yksinhuoltajaisä. Suhde 46-vuotiaaseen bisnesmieheen on vielä tuore, mutta molemmat osapuolet ovat korviaan myöten rakastuneita. Mies on saavuttanut menestystä Digital Media Solution -nimisellä verkkokauppa-alan yrityksellään.

Kaksikko nähtiin viime viikonloppuna jalkapallopelissä. Netissä levisi kuva, jossa Ruelas piti kättä 48-vuotiaan realitytähden vyötäröllä. Fanit selvittivät miehen henkilöllisyyden nopeasti, Page Six raportoi.