Adele palasi Lontooseen – syy riemastuttaa faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on viime aikoina ollut uutisotsikoissa yksityiselämänsä vuoksi. Nainen erosi miehestään ja yhteisen lapsen isästä, myi kotinsa ja laihtui merkittävän määrän elämäntaparemonttinsa myötä. Moni odottaa kuitenkin kuumeisesti naiselta uutta musiikkia, jota tähti on työstänyt jo pitkään.

Fanit ovat pitkään odottaneet tähdeltä uutta albumia, jota on siirretty jo useampaan otteeseen. Naisen edellinen huippusuosion saavuttanut albumi julkaistiin viisi vuotta sitten, minkä vuoksi moni janoaakin tähden äänen kuulemista uusien kappaleiden merkeissä. Nyt Adele on viimein palannut Lontooseen viimeistelemään uutta levyään.

Adele keskittyi hetkisen Saturday Night Live -ohjelman juontokeikkaa varten, mutta aikoo jälleen keskittää kaiken energiansa musiikkiin. Tähti vietti suuren osan koronakaranteenista Los Angelesin kartanossaan, mutta on nyt The Sun -lehden mukaan palannut Englantiin tekemään albuminsa loppuun. Musiikin julkaisuaikataulua ei ole kuitenkaan vielä paljastettu.