Koira ääntelee kun se saa pusuja – omistaja ei pidä tätä varoituksena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat kommunikoida omistajiensa kanssa monilla eri äänillä kuten vinkumisella ja erityylisillä haukuilla. Erään koiran kommunikoiminen kuulostaa silti hyvin vaaralliselta ja siltä, että lemmikki tulisi puremaan omistajaansa minä hetkenä hyvänsä.

Sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään erikoinen video, jossa omistaja saa koiransa ääntelemään melko uhkaavasti. YouTube-videolla nähdään miten mies suukottelee lemmikkiään päähän ja korvan viereen hyvin rakastavasti ja osoittaa näin lemmikilleen hellyyttä. Koira kuitenkin näyttää hampaitaan ja ääntelee varoittavasti.

Varoittelusta huolimatta mies ei lopeta lemmikkinsä suukottelua. Hänen mukaansa koira pitää salaa heidän yhteisestä joka-aamuisesta pusutuokiostaan, vaikka se esittääkin vihaista. Moni on kuitenkin ollut sitä mieltä, että koira ei pidä miehen käytöksestä yksinkertaisesti laisinkaan ja on valmis myös näyttämään sen hyvin pian.