Kardashianit suunnittelevat uusia juhlia – eivät peru pikkujouluja koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on saanut viime viikkojen aikana paljon kritiikkiä osakseen heidän pitämiensä juhlien vuoksi. Koronaviruksesta huolimatta Kim Kardashian järjesti suuret 40-vuotisjuhlat, joita seurasi Kendall Jennerin yli satahenkiset kattoterassisyntymäpäivät.

Kardashianien perhe järjestää joka vuosi suuret ja legendaariset pikkujoulujuhlat, joita moni julkkis odottaa juhlapyhien lähestyessä. Nyt Khloe Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että juhlat aiotaan järjestää tänäkin vuonna. He aikovat vain tehdä hieman erikoisjärjestelyitä ja pitää vieraslistan vähän pienempänä kuin aiempina vuosina.

Ihmiset ovat olleet pöyristyneitä tähtien välinpitämättömyydestä koronavirusta kohtaan. Kardashianien perhe on oikeuttanut juhlat kertomalla huolehtineensa jokaisen vieraan testaamisesta ennen juhliin saapumista. Missään ohjeistuksissa ei kuitenkaan ole sanottu, että suuria juhlia saisi järjestää mikäli kaikki käyvät koronatestissä.