Koiralle tarjottiin nuudelia – hämmentynyt reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat usein todella persoja ruualle ja kaikille herkuille, koska yleensä ne eivät olekaan päätäntävallassa sen suhteen koska ne saavat syödä, mitä ja paljonko. Sen vuoksi moni koira ja kissa päätyykin usein varastamaan haluamiaan herkkuja kun omistajien silmät välttävät.

Nyt YouTube-videolla nähdään hyvin erikoinen tilanne, jossa koiran syömiskyky yllättäin katoaakin kun sille tarjoillaan nuudelia. Lautaselta nuudeli olisi hyvin nopeasti kadonnut jo parempiin suihin, mutta venytettynä koko pituudelta koira ei enää osaakaan tarttua nuudeliin.

Koiran omistaja on kuvannut huvittavaa tilannetta, jossa Honey-niminen lemmikki ei ymmärrä miten nuudelin kanssa tulisi toimia. Nuudelia tarjotaan koiralle niin, että sitä pidetään kahden käden avulla pituussuunnassa venytettynä. Koira alkaa haukkumaan ihmisille turhautuneena, koska ei ymmärrä mitä erikoiselle ruualle pitäisi tehdä.