Larry Kingin kaksi lasta kuoli kolmen viikon sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen juontajalegenda Larry Kingin kaksi lasta on kuollut kolmen viikon aikana. 86-vuotias televisioveteraani vahvisti taannoin lastensa kuolemat Facebookissa ja kertoi olevansa surun murtama. Molemmat kuolemat johtuivat sairaudesta.

– Joudun surullisena ja isän särkyneellä sydämellä vahvistamaan kahden lapseni, Andy Kingin ja Chaia Kingin, menettämisen. Molemmat olivat hyviä ja kilttejä sieluja, ja heitä tullaan ikävöimään suuresti, Larry King kertoo.

Andy King sai yllättävän sydänkohtauksen 28. heinäkuuta. Hän oli 65-vuotias. Larry King adoptoi Andyn mennessään naimisiin hänen äitinsä Alene Akinsin kanssa vuonna 1962. Pariskunnan vuonna 1969 saama tytär, Chaia King, menehtyi 20. elokuuta vain kolme viikkoa Andya myöhemmin. Chaia oli saanut hiljattain diagnoosin keuhkosyövästä.

– Heidän menettämisensä tuntuu väärältä. Vanhempien ei tulisi haudata lapsiaan.

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and…

Publiée par Larry King sur Samedi 22 août 2020