Hovissa kuohuu: Kuningatar Elisabet ei ymmärrä Harryn ja Meghanin päätöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan pitkäaikaisin hallitsija, kuningatar Elisabet, ei ymmärrä vieläkään puolisonsa prinssi Philipin kanssa, miksi Sussexin herttuapari Harry ja Meghan luopuivat kuninkaallisista titteleistään ja muuttivat Kaliforniaan.

Lähipiiristä kerrotaan, että hallitsijaparilla oli suuria toiveita jälkikasvunsa suhteen. Harryn ja Meghanin irtautuminen oli suuri shokki, joka kääntyi myöhemmin ärsytykseksi. Kuningatar Elisabet ei millään ymmärrä heidän valintaansa, vaikka pari on onnellinen upeassa talossa söpön perheensä kera.

Hovi odotti, että prinssi Harry ja Meghan Markle olisivat tuoneet kuningakunnan uudelle vuosituhannelle. Prinssi Philip on aina ollut erinomaisissa väleissä pojanpoikansa Harryn kanssa. Isoisä on ollut samankaltainen hurjapää nuoruudessaan kuin Harry oli teininä, Page Six uutisoi.