Nuoruuden lähde on löytynyt? 71-vuotias Vera Wang näyttää parikymppiseltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen maailmankuulu muotisuunnittelija Vera Wang täytti kesäkuussa 71 vuotta. Hyvin pienikokoinen nainen näyttää kuitenkin paljon ikäistään nuoremmalta, mikä onkin käynyt useiden kuvien myötä ilmi.

Vera Wang julkaisi aiemmin Instagramissa itsestään kuvan, jossa hän poseerasi oranssissa urheilutopissa ja valkoisissa minishortseissa. Kuva sai niin paljon mediahuomiota, että nainen itsekin yllättyi. Wang oli People-sivuston mukaan halunnut vain esitellä hiuksissaan olevaa asustetta, mutta kaikkien huomio oli kuitenkin kiinnittynyt naisen vartaloon.

Paljon huomiota saaneen kuvan jälkeen Vera Wang on tasaisin väliajoin julkaissut itsestään näyttäviä otoksia, joissa nähdään paljasta pintaakin. Usein muotisuunnittelija esitteleekin asuvalinnoillaan paljaita jalkojaan tai vatsaansa.