Husky asioi drive-in -kaistalla – kärsivällisyys ei ollut riittää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokaloissa voi törmätä erikoisiinkin tilanteisiin. Taannoin Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevan ravintolan autokaistalla ikuistettiin koominen näky, jossa koira näytti tilaavan herkkuja autosta käsin.

TikTokissa julkaistun videon kuvasi Mohawk Valley Farm and Rach -maatilan ylläpitäjä. Sinä pikaruokalan myyjän yllätykseksi autokaistalle pysähtyneen auton ikkunasta on tullut esiin Siperianhusky Nico. Videon kuvaaja ei ymmärrettävästi kykene pidättelemään nauruaan todistaessaan hauskaa tilannetta.

Siperianhusky vaikuttaa olevan kärsimätön joutuessaan odottamaan tilausta, ja tekee sen selväksi äänekkäällä tavalla. Lopulta Nicon odotus onneksi palkittiin kupillisella kermavaahtoa.

@mohawkvalleyfarmandranch

He finally got his puppacino ☕️ #dogsoftiktok #fyp #foryourpage #tiktokdogs #funnydog #pupachino #TheSongOfUs

♬ original sound – Mohawk Valley Farm