Kelly Clarkson tekee jälleen musiikkia – kirjoittaa kappaleita nyt avioerostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen oli pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta kesällä hän kuitenkin ilmoitti hakeneensa miehestään avioeroa.

Kelly Clarkson oli naimisissa Brandon Blackstockin kanssa seitsemän vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias tytär River ja neljävuotias poika Remington. Clarkson on aiemmin kommentoinut, että suuret elämän mullistukset vaikuttivat heidän liittoonsa. Nyt nainen on alkanut kirjoittamaan uutta musiikkia ja työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan avioeron jälkeen.

Kelly Clarkson on People-sivuston mukaan sanonut, että uuden musiikin kirjoittaminen on ollut hyvin terapeuttista hänelle. Uudelle levylle on syntynyt jo paljon kappaleita ja koko albumin tarina on alkanut muotoutumaan. Clarkson haluaa uudella albumillaan avata kaikki tunteet aina parisuhteen alusta sen loppuun saakka eli juuri siihen millaista hetkeä hän nyt elää.