Kendall Jenner jätti maitotuotteet – akne alkoi parantua nopeasti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-sarjasta tuttu mallisisko Kendall Jenner jakoi aiemmin parhaat kauneusniksinsä Voguen videosarjassa, jossa julkisuudesta tutut naiskaunottaret kertovat ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvistä rutiineistaan. Videosta on kulunut nyt neljä vuotta aikaa, minkä vuoksi Jenner koki, että oli korkea aika tehdä video uudelleen.

Nyt Kendall Jenner näyttää miten hänen kauneusrutiininsa ovat muuttuneet siitä kun hän oli 21-vuotias. Aluksi Jenner neuvoi miten hän tekee kotona itselleen kasvonaamion. Nainen sekoittaa yhteen avokadoa, kauraa, hunajaa ja pari pisaraa laventeliöljyä. Naamio kosteuttaa ihoa ja tekee siitä tähden mukaan hehkuvan kauniin.

Kendall Jenner on nuorempana kärsinyt pahasta aknesta, mikä on saanut hänet kiinnittämään huomiota ihonhoitotuotteisiin. 25-vuotias tähti on kokenut, että erityisesti maitotuotteiden jättäminen omasta ruokavaliosta ja runsas veden juominen saivat hänen ihonsa nopeammin parempaan kuntoon kuin yksikään voide.