Julkkiskampaaja esitteli – näin Jennifer Lopezin upeat Super Bowl -kiharat luodaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez esiintyi taannoin Super Bowl -tapahtumassa yhdessä Shakiran kanssa. Lopezin tyyli oli todella näyttävä aina asusta naisen meikkiin ja hiuksiin saakka. Tähden hiukset esitystä varten muotoillut julkkisten luottokampaaja esitteli verkossa miten hän loihti supertähdelle upean tyylin.

Kampaaja Chris Appleton esitteli tuoreella YouTube-videolla pitkähiuksisen mallin avulla miten hän loihti Jennifer Lopezin upean hiustyylin ikimuistoista esitystä varten. Suuren kiharakampauksen salaisuutena toimivat ensinnäkin huomaamattomat hiusten sekaan upotetut lisäkkeet, jotka antavat paljon kampauksen kaipaamaa lisätuuheutta ja runsautta hiuksiin.

Hiusten kihartamiseen Appleton käyttää tekniikkaa, jossa hiussuortuvat kiharretaan kaksi kertaa. Aluksi suortuva kiharretaan pienemmällä kihartimella, minkä jälkeen osio käydään läpi vielä hieman suuremmalla kihartimella. Sen jälkeen suortuva kierretään ylös ja kiinnitetään jäähtymään. Kiharoiden jäähdyttyä suortuvat vapautetaan ja harjataan auki. Tämän jälkeen kampaus vielä kiinnitetään lakalla, minkä jälkeen upeat Super Bowl -kiharat ovat valmiit.