Kylie Jenner päästi fanit kurkistamaan kulissien taakse – näin seksikäs kissapetovideo tehtiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikkayrityksellään omaisuutensa tehnyt Kylie Jenner lanseerasi juuri uuden kokoelman Kylie Cosmetics -meikkituotteita. Tällä kerralla meikkisarjan teemana toimivat kissapedot, jollaista nainen itsekin esitti mainosvideolla.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia ja videoita, joissa tähden yllä nähtiin tiukka kissapuku. Nyt 23-vuotias tähti on päästänyt hänen faninsa näkemään kuvausten kulissien taakse julkaisemalla kuvauspäivältä kasatun videoblogin YouTubessa.

Videolla nähdään miten nainen valmistautuu kuvauksiin ja miten videon ohjaajat neuvovat naista koronaviruksesta johtuen etäyhteyden avulla. Videomateriaali todistaa, että tähti todella on juuri niin näyttävä kuin mainosvideollakin eikä lopullista tuotosta ole jälkikäsitelty ainakaan tähden kurvien osalta.