Sara Sieppi tulikuumassa kuvassa aamutuimaan: ”Tuleeko paidalla vai ilman?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi muistutti taannoin ilkeitä kommentteja sosiaalisessa mediassa kirjoittaville ihmisille, että verkossa tapahtuvaan kiusaamiseen ei totu koskaan. Iholla-realitysarjassa nähtävä julkkiskaunotar on nykyisin monien nuorten naisten roolimalli, joten myös kiusaamisesta kertominen avoimesti on paikallaan, sillä sen kohteena on suuri määrä ihmisiä. Nyt Sara on poseerannut aamutunnelmissa.

Sieppi julkaisi sosiaalisessa mediassa tulikuuman valokuvan, jossa hän poseeraa kahvikuppi kädessään ja valkoinen paitansa viettelevästi auki paljastaen osittain rintaliivit. Kuin pisteeksi iin päälle Sara esittää seuraajilleen kuvansa yhteydessä kysymyksen: ”Huomenta! Tuleeko paidalla vai ilman?”

Taannoin Sara otti osaa kampanjaan, jossa nettikiusaamisen lopettamiseksi jaettiin omia kokemuksia ja mietteitä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #STOPnettikiusaamiselle. Siepillä on aiheesta omakohtaisia kokemuksia, koska hänestä on kirjoitettu paljon ilkeitä asioita niin hänen omien kuviensa alle kuin esimerkiksi Jodel-sovellukseenkin.