Hups! Paavin Instagram-tili tykkäsi biksumallin peppukuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katolisen kirkon paavi Franciscus liittyi vuonna 2016 Instagramiin. Nyt paavin tilin Instagram-käytös on kohottanut ihmisten kulmakarvoja. Hän nimittäin vaikutti tykänneen vähäpukeisen mallin otoksesta.

Brasilialainen Instagram-malli Natalia Garibotto julkaisi tilillään kuvan, jossa hän esittelee kameralle takamustaan koulutyttöuniformussa ja lyhyessä hameessa. Monien huomion varasti kuitenkin se, että paavi Franciscus oli näyttänyt tykkäävän bikinimallin tuoreesta kuvasta. Ruudunkaappaukset tykkäyksestä levisivät salamannopeasti sosiaalisessa mediassa.

Tiedossa ei ole oliko vahinkotykkäys todella tapahtunut paavin itsensä toimesta, vai käyttikö hänen Instagram-tiliään sosiaaliseen mediaan erikoistunut Vatikaanin työntekijä. Natalia Garbottoa itseään yllättävältä taholta saatu tykkäys huvitti. Hän vitsaili Twitterissä ainakin pääsevänsä taivaaseen.