Tanskalaismalli poseerasi takki auki – ilman paitaa tietenkin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver voitti taannoin Sports Illustrated -lehden kilpailun ja hänet nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Mallikaunotar on tullut vuosien saatossa monille tutuksi myös Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina.

Josephine Skriver on jälleen todistanut kuuluvansa mallimaailman tähtikaartiin. 27-vuotias Skriver julkaisi itsestään mustavalkoisen ja värillisen kuvan, joissa nainen poseerasi mustissa farkuissa ilman paitaa. Naisella oli kuitenkin yllään amerikkalaisen jalkapalloseuran, Las Vegas Raidersin, takki.

Josephine Skriverillä on sporttinen mallivartalo, jota hän esittelee sosiaalisessa mediassa hyvin itsevarmasti. Tälläkin kerralla naisen teräksiset vatsalihakset varastivat kuvassa kaiken huomion naisen ollessa avonaisella takilla ilman paitaa. Seksikkäässä kuvassa tähti vilautti myös osan rinnoistaan.