The Batman -elokuvasta odotettua esimakua – teaser-traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Batman palaa valkokankaalle näillä näkymin jo ensi vuonna uuden The Batman -elokuvan myötä. Pääroolissa nähdään tällä kertaa Twilight-elokuvien teinien suosikista vuosien myötä vakavasti otetuksi näyttelijäksi noussut Robert Pattinson.

Tulevassa elokuvassa Batman on taistellut rikollisuutta vastaan vasta vuoden ajan. Viittasankari tutkii kirjaimellisesti arvoituksellisia murhia ja korruptiota, jolla saattaa olla kytköksiä hänen omaan perheeseensä. Elokuvasta saadaan esimakua tuoreen teaser-trailerin muodossa.

Pattinsonin Batmanin lisäksi teaserissa nähdään vilauksia Kissanaisena paremmin tunnettua Selina Kyleä esittävästä Zoe Kravitzista, Westworld-tähti Jeffrey Wrightistä poliisikomissaari Gordonina ja lähes tunnistamattomaksi maskeeratusta Colin Farrellista, joka näyttelee Pingviiniä. Matt Reevesin ohjaaman elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 1. lokakuuta 2021, mutta koronatilanteen vuoksi julkaisu saattaa vielä siirtyä.