June ”Mama June” Shannon 10 kuukautta päihteetön – juhli ostamalla uuden auton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boo -lapsimissin äiti June ”Mama June” Shannon veti viime vuosina koko elämänsä ja ulkonäkösaavutuksensa vessanpöntöstä alas sorruttuaan huumausaineiden käyttöön. Hän myi talonsa, menetti lapsensa ja lihoi hurjasti.

Nyt June Shannon on aloittanut uuden elämänvaiheen ja naisen kerrotaan luopuneen huumeista. Hän juhli äsken kymmenen kuukautta kestänyttä päihteetöntä elämää ostamalla uuden auton. Lisäksi hän piipahti hiljattain rasvaimussa, jossa naisen kaksoileuasta poistettiin lähes puoli kiloa ihraa.

Shannon saa nyt uudestaan oman televisiosarjansa, jossa esitellään naisen muodonmuutosta. Sama operaatio on tehty ennenkin ja tällöin nainen laihdutti yhteensä 130 kiloa. Mama June: From Not to Hot -ohjelman viidennen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.