Lala Kent näyttävässä nakukuvassa – nappasi selfien ilman rihman kiertämää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on ohjelman uudella tuotantokaudella esitellyt viimein rakkaansa, elokuvatuottaja Randall Emmettin. Pariskunta on sittemmin mennyt kihloihin ja odottaa nyt myös ensimmäistä lastaan.

Lala Kent on tällä hetkellä noin puolessa välissä raskauttaan. 30-vuotias tähti päätti nyt julkaista itsestään näyttävän kuvan, jossa hänellä ei ole lainkaan vaatteita yllään. Nainen otti alastonkuvan itsestään peilin kautta omassa vaatehuoneessaan haluten varmasti ikuistaa pyöristyneen raskausvatsansa.

Lala Kent ihmetteli aiemmin sitä miten paljon hänen kehonsa muuttui jo ensimmäisten raskauskuukausien aikana. Hänen rintansa suurenivat, nainen sai kasvoihin ihottumaa ja naisen mukaan myös pyöreys hänen pakaroistaan hävisi. ”Herutuskuvani näyttävät nykyään hieman erilaisemmilta”, Lala Kent kommentoi pilke silmäkulmassa kuvaa, jossa kehon muutoksista ainakin pyöristynyt vatsa näkyy selvästi.