Sisustusvillitys hurmaa kaikki kahvin rakastajat – oma kahvibaari kotiin

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisustustyylejä ja koteja on varmasti lähes yhtä monta kuin on kodin omistajaakin. Nyt yksi uusimmista ja ihastuttavimmista sisustusvillityksistä on oma kahvibaari, joka saa ystävät sopimaan tapaamiset kahviloiden sijaan omaan kotiinsa.

Monissa kodeissa on jo nähty viskikärryjä, drinkkibaareja ja erilaisia baaripöytiä tarvikkeineen, mutta nyt ihmiset ovat alkaneet selvästi panostaa arjen mukavuuteen. Ihmiset ovat alkaneet tekemään omiin koteihinsa kahvibaareja, jotka pystytetään esimerkiksi ison keittiön seinän viereen tai jopa olohuoneen nurkkaan.

Kahvibaari luo ihanan kahvitunnelman oman kodin mukavuuteen. Kahvibaarin sydämenä toimii hieno kahvinkeitin, jota ympäröivät erilaiset nimikoidut astiat ja purnukat. Kahvibaarin kruunaavat usein vielä erilaiset sisustuskyltit, joissa lukee kahviaiheisia tekstejä.