Ihastuttava apuri – koira oppi täyttämään tiskikonetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki koirat eivät suinkaan ainoastaa aiheuta sotkua ja epäjärjestystä kotona. Kuuliaisia lemmikkejä voi jopa opettaa avustamaan kotitöissä, ja ne saattavatkin suoriutua siitä jopa tunnollisemmin kuin monet ihmiset.

Hauskalla viraalivideolla tavataan Englannin kanaalissa sijaitsevalla Sark-saarella asustava Yari-koira. Koira osoittaa olevansa melkoinen kodin hengetär avustaessaan omistajaansa kotitöissä. Koira on nimittäin opetettu täyttämään tiskikonetta.

Yari nähdään kuljettamassa keittiötarvikkeen alakoriin. Kyseinen temppu saattaisi tietenkin onnistua lähes miltä tahansa koiralta, mutta Yarin taidot eivät jää siihen. Koira nimittäin osaa myös työntää kuonollaan alakorin koneen sisään ja jopa sulkea tiskikoneen luukun.