Vuoden seksikkäin miestähti valittiin – monta supertähteä jäi yllätysvoittajan taakse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Michael B. Jordan on tullut tunnetuksi menestyselokuvista, kuten Creed ja Black Panther. Nyt tuottajanakin toiminut nouseva Hollywood-tähti on saanut uuden kunniatittelin, sillä hänet on nimetty vuoden seksikkäimmäksi mieheksi.

Michael B. Jordan nimettiin vuoden 2020 seksikkäimmäksi mieheksi Poeple-lehden toimesta. Tähti paljasti saaneensa tittelin Jimmy Kimmel Live -ohjelman tuoreessa jaksossa, johon hän osallistui suojapuku päällään. Jordanin mukaan hänen sukunsa naiset ovat ylpeitä saavutuksesta, sillä niin hänen mummonsa, tätinsä kuin äitinsäkin ovat People-lehden uskollisia lukijoita.

Yhdysvaltalainen People-lehti on nimennyt vuosittain seksikkäimmän miehen jo 35 vuoden ajan. Edellisvuosina tittelin ovat saaneet muun muassa John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Dwayne Johnson ja David Beckham.