Nyt on tipillä kokoa! Asiakas tilasi oluen – antoi 3 000 dollarin juomarahan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ravintolat ovat painineet korona-aikoina talousvaikeuksien kanssa. Onneksi toisinaan löytyy asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan hieman ylimääräistä suosikkikuppiloilleen.

Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevalla Nighttown-jazzklubilla vieraili lauantaina brunssin aikaan asiakas, joka tilasi yhden seitsemän dollarin Stella Artois -oluen. Pienestä tilauksestaan huolimatta hän jätti sitäkin suuremman tipin. Tipin koko oli 3 000 dollaria, eli yli 2 500 euroa.

Asiakas oli kehottanut tarjoilijoita jakamaan tipin keskenään. Nighttownin omistaja Brendan Ring kertoo ensin luulleensa tipin olleen 300 dollaria, mutta hämmästyneensä vielä enemmän puettuaan silmälasit ja nähtyään todellisen summan. Ring kertoo WOIO-TV -uutissivustolle rahan tulleen tarpeeseen työntekijlille, sillä yleensä lähes vuoden jokaisena päivänä auki oleva klubi suljetaan uusien rajoitusten myötä 6-8 viikoksi.