Kylie Jenner poseerasi bestiksen kanssa – kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja sometähti Anastasia Karanikolaou ovat parhaita ystävyksiä, mikä onkin käynyt ilmi jo kauan sitten naisten seuraajille sosiaalisessa mediassa. Sanotaan, että seura tekee kaltaisekseen, ja naisten kohdalla sanonta tuntuukin pitävän paikkansa.

Nyt Kylie Jenner julkaisi Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa Anastasia Karanikolaoun kanssa. Kumpikin on pukenut ylleen Pradaa. Kuvassa naiset poseeraavat täysin samanlaisissa asuissa, jotka ovat valinneet vain eri väreissä.

Aiemmin naiset julkaisivat yhteiskuvia, jotka nähtyään moni kutsui naisia sisaruksiksi ja kaksosiksi, koska heissä oli niin paljon samaa näköä. Naisten tyylit ja vartalot näyttivät aivan toistensa kopioilta. Ilmeisesti yhdennäköisyys on innostanut naisia pukeutumaan samalla tavalla nytkin ja herättämään näin vieläkin enemmän huomiota.