Hurja onnettomuus moottoripyöräkilpailuissa – kuljettaja selvisi täpärästi

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MotoGP:n Portugalin Grand Prixin aika-ajoissa todistettiin lauantaina veret seisauttavaa tilannetta. Espanjalainen Aron Canet oli vähällä joutua muiden kuljettajien yliajamaksi kilparadalla.

Hengenvaarallinen tilanne sai alkunsa Aron Canetin kaaduttua kilparadan kahdeksannessa mutkassa. Kilpailijan pyörä luisui pois radalta, mutta mies itse jäi keskelle asfalttia. Hänen takaansa oli juuri kiitämässä joukko muita kilpailijoita.

Aron Canet onnistui ryömimään pois radalta joutumatta muiden kuljettajien pyörien alle. Se kuitenkin kävi erittäin täpärästi, kuten viraalina sittemmin levinnyt video paljastaa. Yhteentörmäykseltä välttyminen oli nimittäin kirjaimellisesti vain kymmenistä senteistä kiinni.