19-vuotias Emma Chamberlain paljasti ruokapäiväkirjansa – näin YouTube-tähti herkuttelee

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä noin kahden vuoden ajan. Parissa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia lähes 10 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä yli 260 videon verran.

Nyt nuori naistähti paljasti ruokapäiväkirjansa sisällön Harper’s BAZAAR -lehden tuoreella YouTube-videolla. Emma Chamberlain kertoi aloittavansa päivänsä aina kahvilla ja aamiaisella, johon kuuluu useimmiten kaksi kovaksi paistettua kananmunaa, avokado ja reilusti mausteita.

Nainen on ollut koko elämänsä ajan kasvissyöjä, minkä vuoksi hänen päivänsä ateriat koostuvatkin suurimmaksi osaksi erilaisista kasviksista, salaateista ja vihanneksista. 19-vuotias kokeili aikoinaan myös vegaanista ruokavaliota, mutta kananmunien ja juustojen jättäminen oli hänelle lopulta liian hankalaa.

Välipaloina Emma Chamberlain suosii siemennäkkileipää mausteisen hummuksen kanssa, kukkakaalipizzaa ja toisinaan välipalaksi riittää myös pelkkä maapähkinävoi. Illalliseksi nainen tekee esimerkiksi kasviksia ja riisiä tai proteiinipastaa peston kera.