Drake haluaa näytellä Barack Obamaa – sai siihen jo hyväksynnän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Drake tunnetaan nykyään parhaiten räppärinä, mutta julkisuuteen hän nousi aikoinaan alun perin näyttelijänä. Tähti esiintyi nuorena kanadalaisessa Degrassi: The Next Generation -nuortensarjassa ennen varsinaista hiphop-uraansa.

Drake kertoi vuonna 2010 haastattelussa haluavansa näytellä Yhdysvaltojen entistä presidenttiä, Barack Obamaa. Räppärin mukaan kyseessä olisi hänen uransa suuri määränpää. Hän kertoi tutkineensa Obaman eleitä ja puhetapaa, ja kertoi uskovansa omaksuneensa ne hyvin.

Nyt Barack Obama on antanut hyväksyntänsä idealle Drakesta näyttelemässä hänen nuorempaa versiotaan. Obaman mukaan Drake vaikuttaa kykenevän lähes mihin tahansa hän haluaakin, ja kanadalaistähti saisikin rooliin koko perheensä hyväksynnän. Entinen presidentti kertoi Complex-lehden toimittaja Speedy Mormanin haastattelussa uskovansa, että ainakin hänen Sasha ja Malia -tyttäret olisivat sujut asian kanssa.