Sara Chafak poseeraa biksuissa huvijahdilla – marraskuu sai haaveilemaan lomasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 136.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta.

Nyt Sara Chafak muisteli mennyttä kesää ja lomaansa Santa Catalina Island -saarella, joka sijaitsee Kaliforniassa. ”Marraskuu ei oikeen oo koskaan kuulunut mun lempparikuukausien listalle, mutta tässä sitä taas ollaan kuten joka ikinen vuosi”, Chafak kommentoi vallitsevia syyskelejä ja Suomen pimeää marraskuuta.

Marraskuu on saanut Sara Chafakin jälleen haaveilemaan etelän aurinkoisista lomista, lämmöstä ja viinistä. Chafak julkaisi itsestään upean kuvasarjan, jossa tähti nähdään jahdilla nautiskelemassa kauniista helteisestä päivästä sinisissä bikineissään viinilasi kädessään.