Dwayne ”The Rock” Johnsonin vyölaukkukuva ikuistettiin ilmapalloksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lähes jokaisesta löytyy noloja nuoruuskuvia, myös toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnsonista. Laajalti internetissä levinneessä, vuonna 1994 otetussa kuvassa tähti nähdään poseeraamassa poolopaidassa, kaulakorussa ja vyölaukussa.

New Yorkissa järjestetään vuosittain Macy’s-tavarataloketjun kiitospäivän paraati. Sen myötä Manhattanin läpi kulkee joukko suurikokoisia heliumtäytteisiä ilmapalloja, joista monet esittävät tunnettuja elokuvien, piirrettyjen ja erilaisten brändien hahmoja. Tänä vuonna paraatissa nähtiin jokseenkin yllättävä ilmapallo.

Yksi Macy’s-paraatin heliumpalloista esitti Dwayne Johnsonia kuuluisassa kuvassa. Ilmalla täytettävällä hahmolla oli tietenkin vyölaukku. Videon ilmapallosta jakoi Twitterissä Dwayne Johnson itse, kuvaille trimmattuja kulmakarvojaan niin unelmien kuin painajaisten materiaaliksi.