Hämmästyttävä saavutus – mies kasasi 518 Jenga-palikkaa yhden päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huojuvana torninakin tunnettu Jenga on omiaan aiheuttamaan stressaavia tilanteita peli-iloissa. Pelaajien tehtävänä on poistaa tornista puisia paloja ja lisätä ne sen huipulle, minkä seurauksena rakennelma muuttuu jatkuvasti huterammaksi.

Tuoreella viraalivideolla esiintyvällä nuorella miehellä ei ainakaan liene vaikeuksia pärjätä Jengassa kaatamatta tornia. Tuoreella videollaan Iamlei esittelee huikeita taitojaan kasaamalla painovoimaa uhmaavan rakennelman Jenga-palikoista.

Timelapse-videolla Iamlei asettaa ensin yhden puisen palikan pystysuuntaan pöydälle. Tämän jälkeen hän alkaa kasaamaan sen päälle yhä enemmän ja enemmän Jenga-paloja. Iamlei onnistuu kasaamaan yhden palikan päälle jopa 518 palasta kaatamatta rakennelmaa.