Nerokas tapa leikata koiran kynnet – miksei tätä ole aiemmin keksitty?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kynsien leikkaaminen voi osoittautua yhdeksi hankalimmista tehtävistä koiran omistajalla. Niin pienet kuin suuretkin koirat onnistuvat tekemään siitä toisinaan niin hankalaa, että moni päättääkin luottaa ammattilaisiin ja käy leikkauttamassa koiransa kynnet esimerkiksi eläinlääkärillä tai koirahoitolassa.

Nyt videolla nähdään nerokas tapa, jolla eräs nainen on vaikean ongelman ratkaissut. Hän hämää koiraansa maapähkinävoin avulla sillä aikaa, että hän saa koiransa kynnet leikattua kun koira keskittyy herkun nuolemiseen naisen päästä.

Koiran omistaja on kiertänyt päänsä ympärille tuorekelmia ja kiinnittänyt sen hiusklipsillä takaraivoon. Sen jälkeen nainen on levittänyt kelmun päälle runsaasti maapähkinävoita. Maapähkinävoin nuoleminen pitää koiran niin kiireisenä, että se ei tunnu edes huomaavan kynsien leikkaamista.