Bella Hadidin kokkaustaidot saivat täystyrmäyksen – juustomakaroni pahasti pieleen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Bella Hadid on viime aikoina ollut enemmän uutisotsikoissa rakkauselämänsä kuin mallintöidensä vuoksi. Nainen oli tuoreiden tietojen mukaan viettänyt paljon aikaansa yhdessä Hollywood-tähti Jack Nicholsonin lapsenlapsen, 21-vuotiaan Duken kanssa. Huhut seurustelusta lähtivät nopeasti liikkeelle, mutta myöhemmin Hadid kuitenkin kielsi uutisen.

Tällä kerralla huomion keskipisteenä on Bella Hadidin taidot keittiössä. Bella Hadid kuvasi Instagram-tarinaansa valmistamaansa perinteistä juustomakaronivuokaa, joka meni monien mielestä pahasti pieleen. Malli oli valmistanut ruoan kiitospäivän kunniaksi, mutta tähden tekemä perinteinen mac’n’cheese -sai naisen seuraajilta täystyrmäyksen.

Bella Hadidin juustomakaroni oli hyvin vetistä ja näytti sen vuoksi monien mielestä juustokeitolta. Eräs kommentoi saaneensa näystä kylmiä väreitä ja toisen mielestä koko ruuanlaittoprosessi näytti täysin kaoottiselta.