Chrissy Teigen kommentoi Twitter-hiljaisuuttaan: ”Olen yhä surun ja masennuksen kuopassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta vanhemmat ilmoittivat taannoin hyvin surullisia uutisia siitä, että Chrissy Teigen oli saanut keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen ja John Legend surivat 20-viikkoisen Jack-pojan menetystä, minkä vuoksi he pitivät taukoa sosiaalisesta mediasta. Teigen on vähitellen palannut Instagramin ja Twitterin pariin päivittämään kuulumisiaan valtavalle seuraajajoukolleen. Se ei kuitenkaan ole ollut helppoa.

Chrissy Teigenillä on Twitterissä 13,4 miljoonaa seuraajaa, joiden päiväänsä malli on piristänyt hauskoilla twiiteillään jo vuosien ajan. Normaalisti nainen kirjoittaa sovellukseen kymmeniä viestejä päivässä, mutta nyt tahti on ollut ymmärrettävistä syistä hitaampaa.

– En twiittaile nykyään niin usein koska rehellisesti sanottuna olen edelleen surun ja masennuksen kuopassa. Minulla on kuitenkin paljon apua ympärilläni ja tulen varmasti pian kuntoon, Teigen kirjoitti Twitterissä seuraajilleen.