Stara Chrissy Teigen

Viihdeuutiset

Supermalli jätti rintaliivit kotiin – ja sitten kylmä sää yllätti ohuessa paidassa

Chrissy Teigen oli hänen muusikkomiehensä John Legendin kanssa nauttimassa Grammy-gaalaillasta. Pienen tytön vanhemmille vapaailta ja pieni tuulettuminen taisi tehdä hyvää, mutta alkoholintäyteisellä illalla oli kuitenkin omat seurauksensa. Teigen nimittäin julkaisi hulvattomia kännivideoita verkkoon.

Nyt bileitä takuuvarmasti seurannut krapula on kärsitty kunnialla ja Chrissy on suunnannut New Yorkiin, jossa hänet kuvattiin eilen iltapäivällä. Jostain syystä supermalli oli jättänyt rintaliivit kotiin läpikuultavasta paidastaan huolimatta, ja New Yorkin viileä keli yllätti hänet. Se näky myös kuvissa.

Chrissy Teigen kertoi äskettäin julkisesti, että hänellä oli bileiden jälkeen todella huono olo, eikä hän pystynyt edes maistamaan virvoitusjuomaa. Nainen julkaisi myöhemmin kuvan myös pizzoista, jotka ilmeisesti auttoivat lopulta häntä voimaan hieman paremmin.

Splash
Splash
Splash
Viihdeuutiset

Supermalli veti kunnon kännit – ja julkaisi videot somessa!

Chrissy Teigen oli hänen muusikkomiehensä John Legendin kanssa nauttimassa Grammy-gaalaillasta. Pienen tytön vanhemmille vapaailta ja pieni tuulettuminen taisi tehdä hyvää, mutta alkoholintäyteisellä illalla oli kuitenkin omat seurauksensa.

Chrissy Teigen on julkaissut hauskoja twiiittejä julkisesti hänen kommelluksistaan humalassa sekä Grammy-gaalassa että jatkoilta kotiutuessa. Hän on julkaissut videoita, joissa hän on yltynyt laulamaan, ei ole pystynyt enää itse illan päätteeksi riisumaan ja on röyhtäillyt kesken lauseen. Faneja nämä julkaisut ovat huvittaneet erityisen paljon siksi, että ne ovat olleet niin rehellisiä.

Chrissy Teigen on ollut erityisen rehellinen myös hänen seuraavan päivän olotilastaan. Hän kertoi julkisesti, että hänellä on todella huono olo eikä hän pystynyt edes maistamaan hänen nauttimaansa virvoitusjuomaa. Nainen julkaisi myöhemmin kuvan myös pizzoista, jotka ilmeisesti auttoivat lopulta häntä voimaan hieman paremmin.

Viihdeuutiset

Chrissy Teigen puolialastomana rannalla – vauvamasu vain muisto enää!

Malli Chrissy Teigen sai muusikkoaviomiehensä John Legendin kanssa lapsen viime keväänä. Teigen on palaillut synnytyksen jälkeen varovaisesti mallin töiden pariin, mutta nyt hänet nähdään todella seksikkäissä kuvauksissa.

Chrissy Teigen suostui ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen seksikkäisiin bikinikuvauksiin. Teigen oli aluksi sanonut, että hän haluaisi Sports Illustrated -lehden kuvauksissa pukeutua kokouimapukuun tai johonkin ranta-asuun, joka peittää vatsan alueen. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kannustava työryhmä sai naisen kuvausten aikana niin rentoutuneeksi, että hän uskaltautui poseeraamaan todella seksikkäisiin kuviin. Lopulta naisella ei ollut enää juuri mitään yllään kun hän asteli kameran kuvatessa pitkin kaunista rantaviivaa.

Viihdeuutiset

John Legend puolustaa vaimon alapään vilautusta: ”Rakastin sitä mekkoa”

Malli Chrissy Teigen saapui American Music Awards -palkintogaalaan miehensä John Legendin kanssa. Kuvaajien huomio kiinnittyi heti Chrissy Teigenin juhlamekkoon, jonka halkio ylettyi vyötärölle saakka. Lopulta halkio paljasti naisen paljaan alapään.

Teigenin juhlamekko petti naisen pahimmalla mahdollisella tavalla. Teigen ei pystynyt käyttämään mekon kanssa alushousuja lainkaan, minkä vuoksi sivuprofiilista kuvanneet kuvaajat onnistuivat tallentamaan naisesta kuvakulman, jossa Teigenin häpyluu näkyi paljaana. Naisen aviomies John Legend on kuitenkin sitä mieltä, että tällaista tapahtuu ja osasyy on kuvaajissa.

John Legend kommentoi Extra-sivustolle, että he olivat Chrissyn kanssa huolissaan mekosta. Miehen mukaan hän yritti tarkkailla jatkuvasti mekon halkioita ja katsoi kun vaimo käveli. Kaikki näytti olevan miehen mielestä hyvin, minkä vuoksi hän rohkaisi vaimoa olemaan rennosti. Sivuprofiilista kuvattuna halkio oli kuitenkin ollut sen verran raollaan, että naisen alapää saatiin kuvattua.

John Legend puolusti vielä vaimoaan kertomalla, että myös hän rakasti mekkoa ja ajatteli, että se oli todella kaunis. Valokuvaaja vain sattui tallentamaan yhden pienen hetken, jolloin mekko paljasti liikaa. ”Jos ihmiset haluavat innostua sellaisista tilanteista ja kuvista, se on heidän juttunsa”, Legend jatkoi asiaa sen enempää murehtimatta.

Viihdeuutiset

John Legend paljasti – rakastui vaimoonsa Twitterissä

Huippumalli Chrissy Teigen ja laulaja John Legend ovat olleet naimisissa noin kolme vuotta. He etenivät suhteessaan melko nopeasti, ja nyt pariskunnalla on myös pieni neljäkuukautinen vauva Luna. John Legend rakastui Chrissyyn nopeasti ja paljasti rakastumiseen johtaneen ensimmäisen syyn olleen naisen nokkelat Twitter-päivitykset.

Chrissy Teigen on yksi suosituimmista julkkiksista Twitterissä, ja moni rakastaa naisen nokkelia ja hauskoja päivityksiä. John Legend kertoi ETonline-sivustolle, että hän alkoi ihastumaan aluksi Chrissyyn luettuaan naisen Twitter-päivityksiä. Laulajan mielestä mallin lyhyet päivitykset olivat aina viihdyttäviä ja oivaltavia.

Twitterissä ihastuttuaan mies hankki mallin puhelinnumeron ja pari alkoi juttelemaan puhelimessa. Chrissy hurmasi Legendin huolettomalla olemuksellaan ja hauskalla huumorintajullaan nopeasti. John Legend kertoi, että Chrissy on 140 merkin käyttämisessä paras henkilö, jonka hän tietää.

Viihdeuutiset

Chrissy Teigen ja John Legend arvostelivat Kardashianin ruoat

Soul foodiksi kutsutaan alun perin afroamerikkalaisessa kulttuurissa syntyneitä ruokalajeja, jotka joku voisi mieltää myös lohturuoaksi. Ruokalajeihin kuuluu muun muassa friteerattu kana, maissileipä, sika eri muodossa, bataatti, pavut ja piiraat.

Kim Kardashian päätti näyttää ystävilleen osaavansa soul foodin valmistamisen, ja järjesti perinteisen illallisen ystävilleen.

Kim Kardashian järjesti ystävilleen päivällisen, jota hän kutsui nimellä Soul Food Sunday. Kardashian julkaisi eri ruokalajien valmistumisesta Snapchat-videoita, ja kutsui ruoan valmistuttua Chrissy Teigenin ja John Legendin maistelemaan annoksia.

Annokset ovat Teigenille ja Legendille tuttuja, minkä vuoksi pariskunta toimikin hyvänä kriitikkona Kardashianin keitoksille. Teigen kehuu annokset maasta taivaisiin, ja myös Legend tuntuu kelpuuttavan kaikki ruokalajit autenttisina.